04-07-07

Zandbak, oortjes testen en stappen

Afgelopen zondag was het aangenaam weer en daarom hadden papa en mama een zandbak klaargezet om in te spelen. Had al wel eens zand gezien op vakantie aan zee, maar door de harde wind sneed dat in mijn gezicht en was het niet leuk. Nu wel hoor en dankzij de mooie hulpstukjes (emmertje, schopje, ...) was het reuze fijn!

op wandel in de tuin

 

 

 

spelen in zandbak

 

Maandag kwam dan Els van K&G nog eens langs om Seppe zijn oren te testen. Die hoort prima net als ik, al noemt papa me soms oostindisch doof, maar volgens het machientje ben ik helemaal niet doof.

Seppe groeit ook heel goed want die was 580 gr bijgekomen en weegt ondertussen al meer dan 4kg

 

Vandaag dan nog maar eens een vordering gemaakt bij het stappen. Papa was me beetje aan het plagen en gaf maar één handje en zwaaide met de andere hand. Die wou ik ook als steun maar wat ik niet gezien had was dat papa altijd maar achteruit ging. Zonder dat ik het doorhad stapte ik dus aan één handje.

Mama hoorde dat ik iets flink had gedaan en dan heb ik samen met papa het nog eens gedaan en nu kan ik aan 1 handje naast papa stappen.

Dada

Marie

 

18:00 Gepost door Peter Boel in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Go Marie go ... Flink zo Marie...goed oefenen hoor dan kan je binnenkort met je papa mee gaan lopen :-) Dan plaag je hem ook maar eens .... doe ik ook hier op het werk hoor...hi hi hi hi....

Dikke bees

Gepost door: Ilse en Massi | 05-07-07

De commentaren zijn gesloten.