06-09-07

Seppe in het kinderziekenhuis

Vorige dinsdag  4 september, moest Seppe voor verder onderzoek naar het Paola ziekenhuis, dat is de kinderafdeling van het Middelheim.

Seppe had een gastroscopie nodig, dan gaan ze met een cameraatje via de slokdarm naar de maag. Dat was toch de bedoeling maar toen mama en Seppe een tijdje zaten te wachten kwam een mevrouw zeggen dat het toestel stuk was en dat ze donderdag moesten terugkomen. Dit was natuurlijk geen leuk nieuws. Omdat Seppe niet mocht eten voor het onderzoek kreeg hij nu dus wel een flesje. Gelukkig voor mijn broertje duurde het warm maken blijkbaar lang en hadden ze ondertussen het toestel toch gerepareerd gekregen. Seppe mocht dus niet eten en kreeg toch zijn onderzoek.

Het onderzoek ging nog vrij vlot, maar we moeten nog wachten op resultaten. Dus over twee weken moeten we terug naar onze kinderarts.

De dokters hadden wel een moeilijk woord voor Seppe's probleem maar het komt neer op een slokdarmontsteking omdat het zuur uit zijn maagje niet naar beneden maar naar boven gaat  of zoiets

Het goede nieuws is wel dat Seppe ondertussen het juiste medicijn krijgt en dus elke dag wat gezonder wordt en dus minder pijn heeft.

dada

Marie

18:02 Gepost door Peter Boel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.