11-09-07

Meten & Wegen

eerst een dikke proficiat aan nonkel Bart  , die liep zondag 9 september zijn 2de marathon. Jammer genoeg een beetje offdag, maar toch een knappe prestatie en neefje Nand  mocht de laatste meters mee lopen.

 Meten en wegen, ...

we zijn dus vanavond naar K&G geweest. Seppe kreeg zijn 2de reeks spuitjes en Marie moest even tonen dat ze mooi kan stappen.

Ze stapt nu helemaal alleen, ze kon dit al eerder maar nu kiest ze zelf wanneer ze naar waar stapt. En het zijn ineens kilometers die ze aflegt van de keuken naar naar slaapkamer en terug en terug en terug. Af en toe valt ze op de poep (lang leve de airbag/pamper) en soms staat de deur in de weg. Soms volgt er dan wel een kleine huilbui. Het hoort er allemaal bij en is voor papa en mama al het eerste moment van loslaten.

Seppe heeft nu een paar dagen minder last, de medicatie begint dus zijn ding te doen. Broer is op een weekje tijd toch weeral meer dan 300 gr bijgekomen en een halve cm gegroeid.

Voor de statistieken

Seppe,  61cm en 6.070 kg

Marie: 86cm en 11.290kg  

Dada

Marie en Seppe

19:17 Gepost door Peter Boel in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

marathon Amai Marie en Seppe jullie kunnen al moeilijke woorden gebruiken. Er staan zelfs al enkele Engelse woorden in jullie tekstje. Hopelijk kunnen we binnenkort nog volgen hoor want als dat zo verder gaat... dan moeten we misschien nog Chinees gaan leren.

Gepost door: lisbet | 20-09-07

De commentaren zijn gesloten.