06-02-08

Weeral een maandje voorbij...

Mama en papa zeggen dat de tijd zo snel vliegt... en ja... vandaag kreeg ik weer een nieuwe kroon... al 8 maanden ! Zusje wou ook graag zo'n kroon, maar mama zei dat ze die al gekregen had toen zij 8 maand werd... maar dat weet ze al niet meer, want dat is lang geleden voor haar. Zus is al 22 maanden... !

Een paar weekjes geleden ben ik bij mijn meter en peter mijn nieuwjaarsbrief gaan lezen... Mama moest me wel een beetje helpen, want eigenlijk ben ik nog te klein om een brief te lezen. Ik kreeg van mijn meter en peter een cadeautje... wel leuk ! Ik was er op dat moment wel van geschrokken, ik wist helemaal niet waarom ik cadeautjes kreeg... Maar nu heb ik elke dag mooie bobuxjes aan met een ster er op (meter koos die omdat er "sterretjes" in mijn geboortekaartje waren). En elke keer dat ik in bad ga, mag er nu een zingende, zwemmende pinguin mee... Zus vindt die ook leuk en zij mag er van mij dan ook mee spelen.

Een paar dagen geleden was het dan niet zo leuk bij ons thuis... zus had bezoek gekregen van een "virusje" en ik kreeg het dan ook door. Ook mama en papa werden ziek... dat was waarschijnlijk omdat ze veel erg vieze pampers van ons hebben moeten wegdoen. Maar nu zijn we weer allemaal op de been. Papa en mama kunnen weer fijn met ons spelen.

 HPIM4119HPIM4125HPIM4112

 

 

HPIM4165

 

 

 

 

 

HPIM4185

 

Vele lieve lachjes van Seppe, en groetjes van Marie

22:19 Gepost door Peter Boel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.