16-03-08

Maud - Fietsen - Nieuw Huisje

Vorig weekend zijn we (eindelijk) op bezoek geweest bij Maud. Dit is het dochtertje van Elke en Jeroen. Elke is een nichtje van papa maar we weten niet goed hoe we Maud dan moeten noemen. Nicht, achternicht, ... ach het is een mooie, lieve baby met een fiere papa en mama en dat is toch het belangrijkste.

Maud

Gisteren was het een mooie lentedag. Papa en mama maakten er gebruik van om te gaan fietsen en wij mochten mee. Het is wel leuk dat fietsen maar best vermoeiend en dus viel ik het laatste stukje wel in slaap.

Seppe_fiets
 

Vandaag zijn we dan gaan wandelen in en rond Westerlo. Papa en mama hebben een huisje gekocht in Oevel (deel van Westerlo) en nu gaan we af en toe dus wandelen in de buurt van het nieuwe huisje.

huisvooraanzicht
 

Vandaag zijn we naar de Abdij van Tongerlo geweest. Het was er leuk wandelen en ze hadden er zelfs konijntjes, kippetjes en geitjes zitten. Dat vonden we heel leuk. Het laatste stukje wandelen begon het wel heel hard te regenen. Wij waren goed beschermd onder ons regenzeil maar papa & mama waren helemaal nat.

abdij

voor wie meer wil weten http://www.tongerlo.org/abdij/adb_toerist_index.htm

Dada

Seppe & Marie

 

 

19:29 Gepost door Peter Boel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.