27-03-08

2 jaar !!!

Toen ik vanmorgen uit mijn badje kwam waren mama en papa "lang zal ze leven aan het zingen", en in de living stond een heel leuk cadeau klaar... ik moest het niet meer open doen, ik kon direkt beginnen spelen... kijk maar op de foto's naar mijn mooie keuken ! Ik maak lekkere dingen klaar voor mama, papa en broer !

 keuken01

keuken05

Mama had voor mij een mooie kroon gemaakt met enkele van mijn vriendjes op... de teletubbies !!! Wist je dat Lala mijn favoriet is ? Ik was wel een kleine deugniet met mijn kroon... mama wou foto's maken, en ik deed terwijl kunstjes met mijn kroon... ha ha...

marie2_02

marie2_04

marie2_07

Toen ik na mijn middagdutje wakker werd hadden mama en papa nog een verrassing voor mij (ik wou eerst liever met mijn keukentje spelen, maar...) we gingen nog naar de diertjes kijken in Planckendael. Weet je dat ik daar bijna de hele tijd zelf heb gestapt... mama en papa vonden het zo flink ! En wat ik er het leukste vond: de waterval... ik kon er niet over zwijgen...

Veel lieve groetjes van een jarige Marie, en mijn broertje stuurt nog een lachje mee...

Marie !

17:56 Gepost door Peter Boel in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Marie wanneer mogen we eens komen proeven van al het lekkers dat jij maakt in uw nieuwe keukentje? Je zal nog een echte keukenprinses worden! Groetjes en nog veel plezier samen met uw broertje.
Tante Lisbet

Gepost door: Bart | 30-03-08

Wij ook... willen komen eten... hoe lang nog wachten? wat ? een aantal jaren... dat kan niet, we hebben NU honger en dorst... weet je wat? kom gauw naar oma, zij heeft ander lekkers voor jou en voor jullie.
Oma.

Gepost door: Opa (Beerse) | 15-04-08

De commentaren zijn gesloten.