12-06-08

Seppe 1 jaar...

Dag lieve mensen,

 Ja, ik weet het... het duurde even voor er nog een nieuwsje kwam... maar... de verhuis naar het nieuwe huisje... er was veel werk... en daarna begon papa z'n blok en examens...

Ondertussen is er wel wat veranderd...

Ik ben ook geen kruiper, maar een poep-schuivertje... en zo weet ik snelheden te halen... papa en mama kunnen het soms nog niet geloven.

Mama dacht dat ik in mijn zeteltje veilig vast zou zitten, maar ik neem dat dan gewoon met me mee...

 seppe 1 jaar 013

In mijn stoel, daarin sta ik recht, dus willen mama en papa echt gerust zijn... dan moeten ze mij in de box zetten... maar daar vind ik ook nog wel iets op...Knipoog

 

Vorige week vrijdag ben ik één jaar geworden... mama moest spijtig genoeg werken, maar ik mocht mijn verjaardag vieren met de vriendjes bij Christelle. Mama had lekkere cake meegegeven... ik mocht mijn eerste stuk opeten... dat was me zeker bevallen, mama mag dat nog maken ! (het was zelfs cake met eitjes van onze eigen kippetjes)

9

18
 

21

Christelle had een mooie kroon voor mij gemaakt... er stond een aapje op... mama zei: "hoe zou dat nu komen ?"

27

Toen we thuis kwamen stond er een heel leuke verrassing voor me klaar... allemaal autootjes... kijk maar op de foto ! Leuk hoor... ook zus mag meespelen ! En mama had voor mij ook nog een mooie kroon gemaakt.

seppe 1 jaar 039

seppe 1 jaar 044

seppe 1 jaar 047

We gaan later nog samen op uitstap, maar toch was dat wel al leuk hoor jarig zijn ! En we gaan dat ook nog vieren met mijn tantes, nonkels, oma, opa, mamie en neefje... ik kijk er al naar uit ! Want dan mag ik weer cake eten !!!

Vele groetjes,

Van Seppe xxx

19:20 Gepost door Peter Boel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |