01-07-08

Verjaardagsfeest(jes) en andere verrassingen

Hallo iedereen,

afgelopen zondag hadden we een feest voor mijn verjaardag, de verjaardag van mijn zusje en de verhuis naar ons nieuwe huisje.

Marie had al een klein feestje gehad toen ze jarig was in maart, maar nu kwamen alle tantes en nonkels, opa & oma, mamie , neefje nand allemaal tegelijk. Zelfs onze "American cousin Lisa" was gekomen.

 031

Thank you Lisa for the nice bath toys, they are fun in our outdoor pool.

Papa en mama hadden lekkere biscuit besteld en daar heb ik lekker van gesmuld. We hebben ook allemaal leuke kadootjes gekregen.

017

023

027

Omdat papa met mijn verjaardag nog examens had en mama moest gaan werken, hadden we samen nog niets leuks kunnen doen. Daarom zijn we gisteren met zijn allen dan naar Planckendael geweest. Marie gaat daar graag naartoe voor de waterval en de antiloop, maar gisteren was ze toch beetje bang van de waterval. Wel mocht zij de geitjes gaan aaien, ik was een beetje moe en dronk wat in mijn buggy. De giraffen hadden ook een nieuw huisje gekregen en dat was wel heel mooi.

 

040

048047

 

 

 

 

055

060

 

 

 

 

062066

 

 

 

 

 

 

 

Vandaag zijn we gezellig thuis gebleven, we mochten in het badje spelen met een paar nieuwe speeltjes die we gekregen hadden. Toen ik uit het badje kwam was het minder leuk. Papa had een raar zoemding vast en ging door mijn haren. En die vielen allemaal uit en daar was ik niet zo blij mee hoor.

 003

008

 Papa en mama vertelden dat korte haartjes beter zijn als het zo'n warm weer maar ik moet er toch nog aan wennen.  

Daarna mocht ik mee aan tafel voor mijn eerste BBQ.

014

Dada

Seppe 

 

21:59 Gepost door Peter Boel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.